Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud, regio Venlo.

 

De organisatie

Schreurs Cleaning B.V. is een jonge facilitaire dienstverlener. Door de snelle groei die wij momenteel doormaken zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Venlo zijn wij op zoek naar een schoonmaakkracht (m/v). Als schoonmaakkracht voer je diverse schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkprogramma. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, wissen, moppen, sanitair reinigen, bureaus schoonmaken, prullenbakken legen etc.

De werkzaamheden worden op vaste tijden uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 10 uren per week met in de toekomst de mogelijkheid voor meerdere uren. Incidenteel dien je bereidt te zijn om diensten van collega’s over te nemen bij verlof/ziekte (invalwerkzaamheden).

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair, enz.
  • Het op de juiste manier gebruiken van de benodigde middelen en materialen
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen
  • Het bijhouden van een logboek voor het vermelden van bijzonderheden
  • Het periodiek en ad hoc afstemmen van je werkzaamheden met je leidinggevende
  • Het op tijd en conform afspraak op de werkplek aanwezig zijn

 

Wat vragen wij van jou?

Schreurs Cleaning B.V. vindt het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, je kunt alleen en zelfstandig werken, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Venlo.

Schreurs Cleaning B.V. garandeert haar opdrachtgevers “kwaliteit”, wij verwachten dit ook van onze collega’s.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak, bij een jong en groeiend bedrijf met leuke collega’s. Jij wordt het gezicht van Schreurs Cleaning B.V. op de werkvloer.

Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en deze functie is voor een dienstverband van ongeveer 10 uren.

 

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie (of solliciteren) dan kan je hiervoor contact opnemen met Andrea Schreurs via contact. Uiteraard mag je ook je sollicitatie brief per post/mail (info@schreurscleaning.nl) naar ons toesturen.